sunnuntai 16. elokuuta 2009

TuS Koblenz - DSC Arminia Bielefeld











Shefki "Sheriffi" "Härkä" Kuqi siirtyi kesällä pikkuveljensä perässä Koblenziin, ja ennen kauden ensimmäistä kotipeliä Shefkin nimi oli fanikatsomossa kaikkien huulilla. 2. Bundesligan pelin taso ja tunnelma oli paljon heikompi kuin viime viikolla Mainzissa. Kotijoukkue oli suorastaan katastrofaalisen huono, ja kun vieraat menivät toisella jaksolla 0-2-johtoon, monet lähtivät paahtavaa kuumuutta pakoon virvokkeiden ääreen.

Iso Shefki oli ihan puhki ja oli jo ottamassa kapteeninnauhaa pois käsivarrestaan, kun valmentaja teki viimeisen vaihtonsa, mutta saikin jäädä vielä kentälle. TuS teki ihmeellisen nousun viimeisen 10 minuutin aikana, kun Sheriffi puski ensin kavennuksen ja lopussa 3-2-voittomaalin, jonka jälkeen nähtiin kuuluisa tuuletus.

2 kommenttia:

  1. Hei,

    mistä sait ostettua liput koblenzin peliin? Olemme lähdössä koblenziin tammikuun 2010 lopussa ja tarkoitus on mennä katsomaan kosovon härkää, mutta on pieniä haasteitä löytää lippuja netistä. Tus koblenzin sivuilta ei taideta myydä kuin yksi peli kerrallaan..

    kiitokset etukäteen,
    tilhi

    VastaaPoista
  2. Sieltä jengin sivuilta minäkin ostin luottokortilla. Ne lähettivät ihan perinteisesti postilla lipun antamaani osoitteeseen. Ehkä netistä ostetut liput voi myös noutaa stadionilta ennen peliä, en muista.

    Kun pelit ovat menneet nyt niin huonosti, niin tuskin ne saavat stadionia täyteen tammikuussa, eli voisitte mennä paikan päälle ostamaan liput. Kauden avauksessakin oli hyvin tilaa katsomossa.

    Mukavaa matkaa!

    VastaaPoista