keskiviikko 3. kesäkuuta 2009

Koti Punavuoressa






Viime perjantaina saimme avaimet uuteen kotiin, ja jo sunnuntaina tupa oli kodikkaan täynnä väkeä, kun vierailulla olivat Anna, Kaisa, Johanna ja Pentti sekä Sanni ja Aleksi ja Mikko ja Jaana. Viikonlopun mittaan remonttisuunnitelmat kypsyivät ja päädyimme muuttamaan asunnon pohjaratkaisua siirtämällä keittiön nykyiseltä paikaltaan viereiseen huoneeseen. Yhteen kantavaan seinään puhkaistaan oviaukko ja lisäksi tehdään pintaremonttia. Asunto on hyvässä kunnossa - tee-se-itse-remontin kannalta optimaalisessa kunnossa Jaanan ja Mikon mukaan - eli teemme todennäköisesti osan remonttitöistä itse Sepin palattua Suomeen. Nyt arkkitehti tekee piirustusta ja lupahakemusta taloyhtiön ja rakennusvalvonnan lupia varten.

Mukavaa oli päästä taas katselemaan uusia nurkkia, kun maaliskuiselta käynniltä saadut muistikuvat olivat jo haalistuneet. Taloyhtiön sauna näytti kutsuvalta ja ylellisyyden kruunaa saunan yhteydessä oleva pieni uima-allas! Kyllä meidän kelpaa.

2 kommenttia:

  1. Hienolta näyttää taas tämäkin asuntonne! Remontti-iloa ja onnea uudelle kodillenne! M ja V

    VastaaPoista
  2. Oijoi! Onnea uuteen kotiin, näytte tehneen jälleen hyvän valinnan. Ehkä pääsemme kotkien kanssa syksyllä testaamaan uima-allasta ja sitä, miten sushit syntyvät Punavuoressa? ;)

    En taida reissullani ehtiä teitä moikkaamaan, pääsen liikkeelle vasta 15.6. Mutta nauttikaa vikoista viikoista siellä, ja pian nähdään taas! Tervetuloa takaisin!

    VastaaPoista